Jdi na obsah Jdi na menu
 

činnost mladých hasičů v roce 2016

28. 12. 2016

Rok 2016 bych řekl, že jsme si užili dobře s dětmi jsme se zúčastnili promítání filmu v místním pohostinství, poté jsme jako první soutěž absolvovali halovou soutěž ve Velké nad Veličkou. Pro děti jsme spolu s celím okrskem uskutečnili výlet do KOVOZOO. Nesmíme také zapomenou na pout do Křtin kam jsme letos poprvé jeli i se žáky.

Během prvního pololetí jsme ještě absolvovali pár soutěží jako například: soutěž v Žeravicích, okresní kolo hry plamen, které je pro mladé hasiče nejdůležitější, nesmí chybět okrsková soutěž, která se letos pořádala u nás. S dětmi jsme se letos zúčastnili Dětského dna, ale letos se nám toho sešlo moc na jeden den, proto jsme dětem ani rodičům nemohli ukázat žádnou ukázku ani prohlídku hasičských aut.

S pomocí dospělých jsme pro děti uspořádali sportovní odpoledne a místní cyklostezce kde jsme měli po cyklostezce rozmístěny stanoviště, poté jsme měli udělané dobroty na grilu a soutěžili jsme v různých soutěžích.

Před prázdninami jsme dětem uspořádali diskotéku na rozloučení se školním rokem. O prázdninách jsme hasič neměli jenom jsme v srpnu uspořádali stanování na Jalovém Dvoře. Druhé pololetí jsme začali s tréninky v tělocvičně. V prosinci jsme celí okrsek uspořádali Mikulášskou besídku.

Letošní fotky najdete ve Fotoalbu ve složce Žáci 2016